Om Byggproffen Bodø AS

Om oss

Byggproffen Bodø AS ble startet opp i 2009 av byggmester Eivind Nyhagen, Geir Arne Pedersen og Per Frode Nicolaisen. Motivasjonen var å levere gode kvalitetsprodukter til fornøyde kunder i Bodø. Vår tanke rundt kvalitet er noe vi kan være stolt av å levere fra oss til en fornøyd kunde. 

Fra å være en beskjeden bedrift med få ansatte, så er vi idag 27 ansatte og ønsker å bli flere. Vår tømreravdeling har 18 ansatte der vi har en god miks av erfaring. Vi har pr. tiden fire lærlinger i tømrerfaget. Satsing på lærlinger er også sentralt for vår utvikling. 

Byggproffen Bodø AS startet med kun tømring, men etterhvert så ble betong sett som nødvendig spor å komme inn på. Dermed ble de første betongfagarbeiderne ansatt. Betongavdelingen teller nå to ansatte. Vi leverer betongarbeid innenfor de fleste områder i hele Nordland.

Ønsker du å bli en del av vårt lag, så ta gjerne kontakt med Daglig leder for en uforpliktende prat.

Våre ansatte i administrasjonen

Kontakt oss for en uforpliktende prat. Vi ønsker å hjelpe deg med ditt byggeprosjekt.

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier kundene våre om oss?

Her kan man si noe om at det er viktig for oss å ha fornøyde kunder, eller vi har vært heldig med å jobbe med mange kunder og at vi har vært så heldige å få dele noen av dere tilbakemeldinger.

Våre samarbeidspartnere

Vi er veldig stolte av å samarbeide med de beste på sine fagfelt, her er noen av de.