Kvalitetsleverandøren

innen nybygg, utbygg og ombygging 

Rehabilitering og service

Har du behov for å bygge ut, renovere eller bygge om boligen din? Da bistår vi deg gjerne i prosessen. 

Her finner du generell oversikt over det arbeidet vi kan bistå med. Vi har lang erfaring med renovering, tilbygg og oppussing, og sørger alltid for at resultatet blir som du ønsker. 


Betongarbeid

Byggproffen Bodø tilbyr et bredt utvalg av tjenester innen betong, støp og mur. Vi samarbeider tett med andre faggrupper, og du kan alltid stole på at jobben blir gjort med høy kvalitet og presisjon.

Vi utfører både store og små jobber innen betongarbeid til både privat bolig og næringsbygg i Bodø og Nordland. Dette innebærer blant annet oppføring av alle typer ringmur til nybygg og støttemurer.


Bolig med Byggproffen

Går du med planer om å bygge ny bolig i Bodø eller Salten? Vi hjelper deg med å realisere planene! Byggproffen kan bistå deg fra idéstadiet til ferdig oppsatt bolig. Vi hjelper deg også med tomt, dersom du trenger det.


Totalentreprenør

Byggproffen Bodø A/S er en totalentreprenør. Det innebærer at vi tar på oss oppdrag som inkluderer alle stadiene i byggeprosessen; fra idè og søknadsprosess, byggeprosess til ferdig bolig. Dette uavhengig om du er privatperson eller et selskap som ønsker et nytt bygg. Om du har egen tomt som du ønsker å utvikle eller om du har en bolig i tankene som du ønsker å realisere.