Hvilke tjenester tilbyr vi?

Vi leverer både tømrer- og betongtjenester

Rehabilitering og service

Har du behov for å bygge ut, renovere eller pusse opp boligen din? Da bistår vi i Byggproffen deg gjerne i prosessen. Vi gjør både totalrenovering og mindre prosjekter i Bodø og resten av Nordland. Her finner du generell oversikt over det arbeidet vi kan bistå med. Vi har lang erfaring med renovering, tilbygg og oppussing, og sørger alltid for at resultatet blir som du ønsker. Vi tar på oss oppdrag for både private, borettslag og næring.


Bolig med Byggproffen

Går du med planer om å bygge ny bolig i Bodø eller Salten? Vi hjelper deg med å realisere planene! Byggproffen kan bistå deg fra idéstadiet til ferdig oppsatt bolig. Vi hjelper deg også med tomt, dersom du trenger det.


Totalentreprenør

Byggproffen Bodø A/S er en totalentreprenør. Det innebærer at vi tar på oss oppdrag som inkluderer alle stadiene i byggeprosessen; fra idè og søknadsprosess, byggeprosess til ferdig bolig. Dette uavhengig om du er privatperson eller et selskap som ønsker et nytt bygg. Om du har egen tomt som du ønsker å utvikle eller om du har en bolig i tankene som du ønsker å realisere.