Totalentreprenør

Byggproffen Bodø A/S er en totalentreprenør. Det innebærer at vi tar på oss oppdrag som inkluderer alle stadiene i byggeprosessen; fra idè og søknadsprosess, byggeprosess til ferdig bolig. Dette uavhengig om du er privatperson eller et selskap som ønsker et nytt bygg. Om du har egen tomt som du ønsker å utvikle eller om du har en bolig i tankene som du ønsker å realisere.

Dette gjør at du som boligbygger ikke trenger å ta mer ansvar for byggeprosessen enn nødvendig. Du velger hvordan boligen skal være, og vi sørger for at prosjektet går som planlagt. Vi prosjekterer og setter i gang, og koordinerer alle håndverkere og leverandører slik at de gjør den jobben de skal - på rett måte og til avtalt tid. Vi holder deg oppdatert underveis i prosjektet, før vi overleverer nøklene til deg når boligen din er ferdigstilt. 

Når du velger å benytte deg av oss som totalentreprenør så er vår tanke at du alltid skal ha en å forholde deg til. Byggeprosessen starter med et møte med vår selger som tar din idè til tegnebordet, videre til søknad og valg av produkter. Når dette er gjort overtar en av våre prosjektledere jobben med å utføre prosjektet. Her tilbyr vi en tett dialog hele veien.

Har du planer om påbygg, ombygging eller renovering?
 
Vi er gjerne din totalentreprenør på de små eller mellomstore prosjektene også. Om du gir oss det totale ansvaret så er vårt mål at prosjektet skal gå så knirkefritt som mulig.

Hvorfor benytte en totalentreprenør? 

De fleste byggeprosesser er krevende for den som er byggherrer. Det er mange å forholde seg til og kan ofte virke som en enorm oppgave å koordinere og holde orden på alle håndverkere fra alle de ulike fagene. Det å kunne forholde seg til en person gjennom en hele byggeprosess er derfor kanskje grunn nok i seg selv til å velge en totalentreprise. Da slipper du å oppleve at involverte parter skylder på hverandre og du blir stående uvitende i midten? Ved å velge Byggproffen som totalentreprenør slipper du dette og alt vil gå på skinner.

Som totalentreprenør har vi solide samarbeidspartnere innen alle fagområder. Det betyr at vi kan tilby kompetanse som: 

  • Arkitekt
  • Søknad
  • Rørlegger
  • Elektriker
  • Maler
  • Blikkenslager
  • Betong
  • Grunn-entreprenør

Den brede fagkompetansen vår gjør oss til et godt valg som totalentreprenør, og ikke minst — vi har alltid kundens ønsker og behov i fokus. 

Å bygge hus skal ikke være en bekymring!