Rehabilitering og service

Har du behov for å bygge ut, renovere eller bygge om boligen din? Da bistår vi deg gjerne i prosessen. 

Her finner du generell oversikt over det arbeidet vi kan bistå med. Vi har lang erfaring med renovering, tilbygg og oppussing, og sørger alltid for at resultatet blir som du ønsker. 

Påbygg

Et påbygg kan langt på vei gi ditt hjem et helt nytt utrykk og ikke minst en helt ny bruksverdi. Vi har gode samarbeidspartnere i Bodø og omegn, som gjør at vi raskt kan gi deg et komplett tilbud og at vi får god flyt i prosjektet. Om du ønsker å bygge på så hjelper vi deg med fra idè til tegning, fra tegning til søknad og fra søknad til ferdigstilling av prosjektet.

Ombygging

Er du ikke helt fornøyd med planløsningen i boligen din, så hjelper vi deg gjerne med å finne en løsning for en fornuftig ombygging. En ombygging kan gjøre store forskjeller for hvor godt arealet i en bolig blir utnyttet. Kanskje kunne du tenkt deg et ekstra soverom?

Etterisolering

Det å etterisolere en bolig kan man se på som en investering. Energimerking er noe som skiller et godt isolert hus fra dårlige isolerte. Energimerket gir huset en energikarakter og en oppvarmingskarakter. Disse karakterene går fra beste karakter A til dårligste G. Etter isolering vil redusere ditt varmetap og energiforbruk fra boligen. I tillegg til dette vil boligen få bedre bokomfort og inneklima. Det er økonomisk lurt å bytte bordkledning på boligen sin samtidig som man etterisolere. Dette både rimeligere enn å gjøre det i to omganger, samt at boligens verdi vil øke. 


Riktig mengde isolasjon og godt utført vindsperre gir deg et lunt hus på vinteren og et svalt hus på sommeren. Dette tar vi gjerne en prat om i forbindelse med en befaring, samt at vi gjerne gir deg pris på ny bordkledning både med og uten etterisolering.

Bad og våtrom

Våre prosjektledere har lang erfaring med bygging og renovering av våtrom. Et våtrom som ikke er utformet etter gjeldende standard og krav kan få store økonomiske konsekvenser for deg som huseier. Derfor er vi opptatt av at vi og våre underleverandører skal levere topp kvalitet på alle punkter. 

Vindu og dører

Mange glemmer ofte å bytte vinduer og dører når de gjør større renoveringer. Men sannheten er at det største varmetapet i en bolig ofte ligger i gamle vinduer og dører. Både grunnet svake U-verdier, utvikling av produkter og at det kan vind kan trekke gjennom. De aller fleste har satt seg i sofaen under er gammelt vindu og kjent at det er kjølig eller i verste fall en trekk i nakken. Våre prosjektledere tar deg gjerne gjennom utvalget av vinduer og dører som finnes, for å finne det produktet som passer best for deg.

Bytte av tak

Er du usikker på om taket ditt holder når den neste stormen kommer? Eller at det kan bli lekkasje fra taket om det blir kraftig regnvær? Er du klar over at du kan får billigere forsikring hvis du har fornyet taket ditt? Vi har lang erfaring på riving og montering av de fleste typer tak. Ta kontakt om du ønsker at vi skal ta en uforpliktende befaring for å vurdere ditt tak.

Rehabilitering av skifertak for kunde i Bodø


Vi tar gjerne en prat med deg om jobben du har behov for å få utført. Og husk; vi setter alltid kundens ønsker og behov i fokus.