Bolig med Byggproffen

Går du med planer om å bygge ny bolig i Bodø eller Salten? Vi hjelper deg med å realisere planene! Byggproffen kan bistå deg fra idéstadiet til ferdig oppsatt bolig. Vi hjelper deg også med tomt, dersom du trenger det.

Som boligbygger har man gjerne hodet fullt av tanker og ideer. Hvor mange etasjer og soverom? Ferdighus, kataloghus eller arkitektegnet hus? Garasje eller ikke?


Spørsmålene som stiller seg på veien mot boligdrømmen er mange. Rådfør deg med oss, og vi bidrar til at du kommer fram til løsningene som passer best for din livsituasjon, området du skal bo i, og tomten din. Ikke fortvil dersom du ikke har tomt, det kan vi også hjelpe deg med. Vi har flere enkelt tomter og i perioder tomteområder som vi utvikler selv.


Vi har lang og god erfaring med både kataloghus og arkitekttegnede hus. Vi er leverandør av Systemhus, men vi setter også opp hus i samarbeid med arkitekten du har valgt å bruke til prosjektet ditt. Vi har gjennomført flere spektakulære arkitekt tegnede prosjekter opp gjennom tiden.


Det er mange fordeler med å bygge ny bolig, uansett om det er systemhus, arkitettegnet, egen tomt eller tomt fra oss. 


  • Du slipper unna dokumentavgift på selve boligen.
  • Boligen er bygget etter dagens standard, dette gir deg en energieffektiv bolig.
  • Ingen utforutsette utgifter med tanke på oppussing.
  • Dere får satt et særpreg på boligen, ved å velge akkurat de produktene dere ønsker.
  • Reklamasjonsrett og produktgarantier, noe som gir deg stor forutsigbarhet.
  • Vi har tidlig kontroll på oppstart og ferdigstillingsdato, noe som gjør at du kan planlegge ditt boligsalg i god tid.


Det er viktig for oss at du som kunde føler deg ivaretatt igjennom hele prosessen. Vi sørger alltid for at det blir som du hadde tenkt — med kvalitet i alle ledd, fra start til slutt.