Betongarbeid

Byggproffen Bodø tilbyr et bredt utvalg av tjenester innen betong, støp og mur. Vi samarbeider tett med andre faggrupper, og du kan alltid stole på at jobben blir gjort med høy kvalitet og presisjon.

Vi utfører både store og små jobber innen betongarbeid til både privat bolig og næringsbygg i Bodø og Nordland. Dette innebærer blant annet oppføring av alle typer ringmur til nybygg og støttemurer.

Ringmur

Våre betongarbeidere har lang erfaring med støping av ringmurer. Vi støper med tradisjonelle forskalinger og ringmurselementer, vi har god erfaring og foretrekker å bruke Vartdal sine elementer. Vi tar på oss både store og små ringmursjobber i hele Nordland, i by eller til fjells. Når ringmuren er kommet på plass så er vi klare for å støpe plate, her har vi samarbeidspartnere med god erfaring innenfor overflatebehandling av betong.Avretting

Skal du pusse opp og har gulv som er skjeve, så kan vi hjelpe deg å vurdere om kanskje avretting eller flytavretting kanskje er det som er mest hensiktsmessig. Dette er en rask prosess som gir gode resultater. Hvis man velger å avrette gulvene, så kan det også ofte være hensiktsmessig å legge varmekabler med det samme. Vi hjelper deg gjerne med ny overflate etter en avretting, uansett om det skal være belegg, flis, parkett eller laminat.Mur og puss

Vi utfører det meste inn mur og puss, både innvendig og utvendig. Har du en pipe som skal pusses eller brannmur av noe slag som du ønsker pusset, så er dette noe vi kan hjelpe deg med. Vi utfører muring av tegl, leca skifer, samt legging av fasadeskifer. Har du fått skader i en mur eller en fasadepuss? Vi utfører reparasjoner på det meste av mur og puss!

Vegg murt av fasadeskifer

Støttemur

Vi murer støttemurer med den typen stein du ønsker. Hvis du ønsker støttemur av plass støpt betong, så er dette også noe vi har bred erfaring med. Vi lager støttemurer med tradisjonelle, system eller klassisk bordforskaling. En støttemur kan gi et godt grunnlag for bedre utnyttelse av en tomt eller et ryddig og fint uttrykk.Betongdekker og gulv

Et betongdekke er dimensjonert for å vare en livstid eller to. Derfor er det ekstremt viktig at de som gjennomfører denne jobben vet hva de gjør, en dårlig utførelse kan bli veldig kostbart. Her er kvalitet og presisjon noe vi setter høyt. På samme måte skal et betonggulv også fungere. Vi utfører vedlikehold samt store og små reparasjoner på både betongdekker og gulv.

Vi har samarbeidspartnere med erfaring på betongsaging og sliping, blant det som er utført er bronsjeslip og diamantslip. Dette gjør at betongen i seg selv blir overflaten på gulvet ditt.


Forskaling av betongdekker i boligEt forskriftsmessig betongarbeid er grunnpilaren for et solid sluttresultat, her tar vi ingen snarveier. Kontakt oss og vi finner løsningen du trenger.